Головна Новини Світ Росія Путіна висміяли у соцмережі: усе через любов президента Росії до дивних столів
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна висміяли у соцмережі: усе через любов президента Росії до дивних столів

Президент Росії Володимир Путін прийняв у Кремлі 13 релігійних лідерів Росії.

29 жовтня 2023, 15:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У президента Росії Володимира Путіна виявилась, якась несподівана любов до великих столів. Під час пандемії коронавірусу його висміювали за довжелезний стіл, де на одному кінці сидів Путін, а на іншому гість російського президента. Тепер у соцмережі жартують з квадратного стола російського президента.

Путіна висміяли у соцмережі: усе через любов президента Росії до дивних столів

Путін прийняв у Кремлі 13 релігійних лідерів Росії. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін 26 жовтня провів зустріч з релігійними лідерами Російської Федерації. На прийом до російського президента завітали 13 лідерів, яких розмістили за квадратним столом. Путін сидів з одного боку, тоді як чортова дюжина релігійних осіб РФ були розміщенні на відстані від президента Росії з іншого боку столу.

Користувачі одразу яскраво прокоментували ситуацію. Зокрема архієрей Православної церкви України Євстратій назвав це "видовище огидним" та вказав, що Путін прийняв у себе своїх підлеглих, натякаючи на зв’язок церкви у роботі на російський режим. Інші користувачі більше дивувались конструкції столу, яка схожа на футбольний стадіон.

Кілька більш-менш достовірних теорій намагалися пояснити дивну слабкість Путіна до величезних меблів. У більшості з них йшлося про страх Путіна перед вірусами, особливо коронавірусом, а також про спробу російського президента нагадати релігійним діячам, хто головний в Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський аналітик розповів, де знаходиться труп Путіна. За його словами президент Росії вмер 26 жовтня, а на заміну йому Кремль використовує двійників.

Також "Коментарі" писали, що Японії представили докази існування двійників Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини