Головна Новини Світ Росія Путінський режим починає валитися: що повинен зробити Захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Путінський режим починає валитися: що повинен зробити Захід

Після провалу у Курській області путінський режим почав зазнавати краху і сам диктатор це добре розуміє

15 серпня 2024, 11:11 comments1021
Поділіться публікацією:

Україна взяла на себе відповідальність за початок операції в Курській області. За словами керівника Центру аналізу та стратегій Ігоря Чаленка, удари по тилу агресора, навіть з використанням далекобійного озброєння, більше не розглядаються як підвищення рівня ескалації. Це означає, що так звані "червоні лінії" Росії вже втратили своє значення, сказав він в ефірі 24 каналу.

Путінський режим починає валитися: що повинен зробити Захід

Володимир Путін

Експерт переконаний, що російський диктатор Володимир Путін вкрай незадоволений тією інформацією, яку йому надають про ситуацію в Курській області. Він намагається зрозуміти, де закінчуються його власні помилки і де Україна може досягти стратегічного успіху. Чаленко зазначає, що операція українських військових у цьому регіоні може закласти основу для подальшого руйнування путінського режиму, і сам Путін це усвідомлює.

Однак, переконаний експерт, деякі країни Заходу все ще остерігаються можливих наслідків, зокрема, палацового перевороту або внутрішньої нестабільності в Росії. У той же час, дії Путіна знову демонструють його небажання йти на переговори.

"Путін є не договороздатним – це сигнал для Заходу. Якщо не хочете руйнувати Росію, то треба робити прямі контакти з російською елітою для пошуку наступника, який зможе впровадити відповідні речі в життя і повернути мир у європейську частину", – наголосив Чаленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після провалів Росії у Курській області та нездатності захистити свої території та населення засновник ПВК "Паладін" звернувся до російських військових із закликом повалити режим Путіна, який довів країну до межі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини