Головна Новини Світ Росія Путіну цілодобово повідомляють про заколот Пригожина: в РФ запровадили жорстоку цензуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну цілодобово повідомляють про заколот Пригожина: в РФ запровадили жорстоку цензуру

У РФ почали блокувати доступ до новин через заколот Пригожина

24 червня 2023, 08:30
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", російські силовики постійно інформують президента РФ Володимира Путіна про заходи, які вживаються щодо протистояння "озброєному заколоту" ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. На всій території РФ простежуються проблеми з доступом до новин. Кремль намагається максимально приховати протистояння Міноборони та ПВК "Вагнер". Російські пропагандистські ЗМІ намагаються зобразити картинку повного контролю ситуації з боку Кремля.

Путіну цілодобово повідомляють про заколот Пригожина: в РФ запровадили жорстоку цензуру

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у коментарі "ТАРС" запевнив журналістів, що Володимира Путіна оперативно поінформували про випади "вагнерівців" на чолі з Пригожиним.

"Спеціальні служби, силові відомства, а саме Міністерство оборони, ФСБ, МВС, Росгвардія, в режимі цілодобової роботи постійно доповідають президенту про заходи, що вживаються в контексті виконання раніше даних ним доручень", — заявив головний рупор Кремля.

Пєсков зазначив, що центральна влада відреагувала досить жорстко. Вже є рішення щодо порушення проти Пригожина кримінальної справи.

Цікаво, що заколот Пригожина, інформація про який активно поширюється в телеграм-каналах, спонукав пропагандистів активно долучатися до ефіру. Так, на головному пропагандистському телеканалі "Перший канал" постійно виходять спецвипуски новин. Головний меседж, який подається в новинах – не було обстрілу регулярними військами РФ "вагнерівців", а заяви Пригожина – провокація.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни (ISW) оцінили шанси збройного заколоту Євгена Пригожина в РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на вулицях російських міст з’явилася військова техніка: що відбувається.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини