Головна Новини Світ Росія Путіну не вистачає гарматного м'яса: РФ готується ввести військовий стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну не вистачає гарматного м'яса: РФ готується ввести військовий стан

За даними української розвідки, Росія має намір 4 березня оголосити воєнний стан.

3 березня 2022, 08:24 comments1325
Поділіться публікацією:

Збройні сили Росії зазнають великих втрат у війні проти України, але президент РФ не має наміру відмовлятися від своїх планів, щоб окупувати Україну. Тому вже 4 березня у РФ може бути оголошено воєнний стан. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі каналу "Рада" розповів секретар РНБО Олексій Данілов, посилаючись на дані української розвідки.  

Путіну не вистачає гарматного м'яса: РФ готується ввести військовий стан

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Олексій Данілов зазначив, що йому б дуже хотілося подивитися, якою буде реакція на такий крок путінського режиму з боку росіян, які думають, які ще залишилися в таких великих містах, як Санкт-Петербург, Москва. Там досі багато інтелігенції, яка вміє не лише слухати владу, а й дослухатися інших джерел, аналізувати. Рішення запровадити військовий стан має змусити росіян замислитися, а що взагалі відбувається біля Росії.     

Секретар РНБО зазначив, що у Володимира Путіна просто не вистачає "гарматного м'яса". Саме тому він може дати команду відправляти російських дітей до України, просто кидати їх у "м'ясорубку". Самі ж росіяни не завжди розуміють, що саме відбувається в Україні.

Данілов зазначив, що йому особисто дуже складно зрозуміти, які насправді цілі має Путін, навіщо він усе це робить.   

"Я не розумію, навіщо він це робить", – наголосив Олексій Данілов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — український дипломат в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповів, чому розплачуватись за злочинні дії Путіна, який розв'язав широкомасштабну війну проти України, доведеться поколінням росіян. Економіка Росії дуже страждатиме.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Romano

3 березня 2022, 18:25

Согласен. Военное положение новоявленному Путин_Гитлеру нужно, чтобы заткнуть рот своему народу, сделать его бессловесным псом.

Андрей

3 березня 2022, 15:59

Тут Данилов ошибается! пуйлу пушечного мяса в рашке хватает, а военное положение введут что бы расстреливать мирные демонстрации на поражение! Людей на них будет всё больше и автозаков хватать не станет!


Новини