Головна Новини Світ Росія Путіну все ще недостатньо дронів: яке завдання поставив диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну все ще недостатньо дронів: яке завдання поставив диктатор

Володимир Путін вимагає створювати в Росії більше дронів-камікадзе

7 серпня 2023, 16:07
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін доручив компанії "Ростех" наростити виробництво безпілотників "Куб" і "Ланцет" — малорозмірних боєприпасів, що барражують, які атакують ціль шляхом самопідриву. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російська служба "Бі-Бі-Сі".

Путіну все ще недостатньо дронів: яке завдання поставив диктатор

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін заявив, що йому виробники обіцяли, що вони у рази збільшать кількість виробництва.

За словами диктатора, свою обіцянку виробники тримають, але, на його думку, російській армії потрібно ще більше дронів.

"Удар потужний – будь-яка техніка, зокрема іноземного виробництва, не просто горить, а ще вибухають і боєкомплекти", – заявив Путін.

Диктатор також додав, що ці безпілотники показали високу ефективність у ході проведення так званої військової спецоперації.

Зазначимо, поки Путін дає вказівки щодо збільшення виробництва дронів у РФ, ключові парламентські фракції Бундестагу досягли консенсусу щодо передачі Україні далекобійних ракет Taurus, які б'ють на 500 км. Таку заяву у Facebook зробив голова постійної делегації Верховної Ради в парламентській асамблеї НАТО Єгор Чернєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — згідно з даними CNN, Захід вважає, що Путін продовжуватиме війну проти України як мінімум до президентських виборів у США, які намічені на осінь 2024 року. В українській розвідці також наголошують, що хоч російський бюджет через санкції та війну зазнає серйозних проблем, резервів у країни-агресора ще вистачає. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" дані повідомлення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини