Головна Новини Світ Росія Путіну запропонували розширити межі "ЛДНР": про які території йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну запропонували розширити межі "ЛДНР": про які території йдеться

Путіну пропонують розширити межі "ЛДНР" від Маріуполя і далі

21 лютого 2022, 18:39 comments1195
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ Росії Володимир Колокольцев закликав на засіданні Ради Безпеки РФ 21 лютого визнати так звані "ЛНР" і "ДНР" у межах Донецької та Луганської областей. Варто зауважити, що ці межі ширші, ніж окуповані нині території на сході України. Про це повідомляє "Українська правда".

Путіну запропонували розширити межі "ЛДНР": про які території йдеться

Володимир Колокольцев - фото з відкритих джерел

"Однозначно необхідно визнавати ці республіки, їх правосуб'єктність. Але я хотів би внести поправку: визнавати у тих адміністративних межах, у яких ці республіки та народи цих республік перебували до окупації їх Збройними силами України. Саме від Маріуполя і до тих історичних кордонів", — заявив під час засідання Колокольцев.

Як заявив голова МВС Росії, під час переговорів стосовно України Росію оточують "партнери з крапленими картами", щоб пояснити "лицемірну, брехливу офіційну позицію Києва". 

Колокольцев під час засідання провів аналогію: "Точка зору київської влади, що Мінські домовленості – схожі на акт капітуляції. Але тоді згадаємо травень 1945 року: Німеччина підписує акт про капітуляцію – і 7 років не виконує цей акт".

Як повідомляли раніше "Коментарі", Білорусь назвала умову виведення російських військ із країни. Росія розмістила у Білорусі те, що НАТО називало своєю найбільшою збройною загрозою після закінчення Холодної війни, для спільних навчань, які розпочалися 10 лютого. Навчання на півночі від України мали завершитися у неділю, 20 лютого, але натомість Мінськ оголосив, що вони будуть продовжені, посилаючись на посилення військової активності поблизу Білорусі та Росії.

Також "Коментарі" писали, що Путін сказав, коли ухвалить рішення про визнання "ЛНР" і "ДНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини