Головна Новини Світ Росія Путін готується до удару по НАТО: що на це вказує
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін готується до удару по НАТО: що на це вказує

Кремлівський диктатор посилає сигнали про те, що він готовий вдарити по країнах НАТО, сказав в ефірі Еспресо Роман Безсмертний

17 червня 2024, 20:30 comments2351
Поділіться публікацією:

Український політик і дипломат Роман Безсмертний заявив що кремлівський диктатор Володимир Путін є психопатичною особою, чиї заяви слід сприймати як попередження про майбутні дії.

Путін готується до удару по НАТО: що на це вказує

Володимир Путін

Безсмертний зазначив, що Захід не зможе уникнути участі у війні, оскільки Путін, ймовірно, завдасть удару по країнах НАТО. Він підкреслив, що кремлівський диктатор неодноразово робив заяви, які слід сприймати не як позицію, а як анонс своїх дій. Дипломат навів приклади порушень Росією територіального, повітряного та морського простору у Балтійському морі та на кордоні з Фінляндією.

Також Безсмертний звернув увагу на ситуацію на білорусько-польському кордоні, зазначивши, що сплановані провокації з боку Росії мають набагато глибший зміст, ніж здається на перший погляд. Він наголосив, що увага, яку польська сторона приділяла одному інциденту, могла відвернути від інших подій на кордоні.

Дипломат також згадав про слідства в Чехії, Бельгії, Польщі, Франції та Німеччині, які виявили значні прогалини в європейській системі безпеки та показали високу інтеграцію російських агентів у політичні структури цих країн. На його думку, ситуація з агентурою ФСБ у національних системах безпеки країн НАТО свідчить про серйозну загрозу, яку неможливо вирішити за допомогою переговорів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путні нещодавно заявив про те, що Росія не збирається воювати із країнами ЄС чи нападати на них. Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що всі заяви Заходу про те, що Росія збирається напасти на Європу, нібито є нічим іншим, як виправданням гонки озброєнь.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини