Головна Новини Світ Росія Реакція Росії на атаку безпілотників поблизу Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція Росії на атаку безпілотників поблизу Москви

Речниця МЗС РФ Марія Захарова та мер Москви відреагував на нову атаку безпілотників по Росії.

4 липня 2023, 10:10 comments1555
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни звинувачують українські сили у запуску п’яти безпілотників у бік Москви, які намагались атакувати цілі на території РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Реакція Росії на атаку безпілотників поблизу Москви

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Російські ЗМІ стверджують, що ціллю безпілотників були об’єкти на території Московської області та Нової Москви.

"Сьогодні було здійснено ще одну спробу атаки українських безпілотників у Новій Москві та Московській області", — стверджує мер Москви Собянін.

За його словами жертв та постраждалих від атаки дронів немає.

Речниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова також відреагувала на атаку безпілотників. Захарова вкотре використала російську пропаганду та звинуватила Україну і Захід, зазначивши, що відбувається "черговий акт тероризму з боку Києва".

"Постійні члени Ради безпеки ООН — США, Великобританія та Франція — своєю підтримкою Києва фінансують терористичний режим", — критикує Захарова союзників України.

Нагадаємо, що вранці п’ять безпілотників атакували територію Росії. Згідно з непідтвердженою інформацією від російських представників чотири дрони були збиті системами ППО, а один засобами РЕБ. Попри це російські ЗМІ заявляють, що один безпілотник атакував адмінбудівлю на території російської частини.

Подібні атаки на Москву відбуваються не вперше. У кінці травня кілька безпілотників завдали ударів по Москві. Росія вкотре звинуватила Україну, однак Київ відкидає звинувачення та стверджує, що це внутрішній конфлікт на території РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британська розвідка вказує на серйозні занепокоєння в Росії через війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про Міноборони України, яке звернулось до туристів у Криму з попередженням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини