Головна Новини Світ Росія Кремль відреагував на атаку безпілотників по Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відреагував на атаку безпілотників по Москві

У Кремлі відповіли на ранкову атаку дронів по столиці Росії.

30 травня 2023, 13:37 comments7347
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представник Кремля Дмитрій Пєсков під час свого брифінгу відреагував на атаку невідомими безпілотниками по Москві та прилеглих до неї територіях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Кремль відреагував на атаку безпілотників по Москві

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Речник Кремля Дмитрій Пєсков стверджує, що Україна завдала ударів безпілотниками по столиці Росії.

"Атака безпілотників на Москву — це відповідь Києва на удар по одному із центрів ухвалення рішень в Україні. Переконаний, що за атакою безпілотників на столичний регіон стоїть київський режим", — сказав Пєсков.

Наразі Україна офіційно не підтвердила, чи здійснювала атаку на Москву, однак представник Володимира Зеленського відповів, що Київ не завдавав ударів по столиці Росії безпілотниками.

Пєсков вказав, що Володимир Путін під час атаки дронів отримував інформацію від російських відомств про ситуацію в Москві і 30 травня перебуватиме у Кремлі. Дмитрій Пєсков також висловився щодо того, чи буде президент Росії збирати спеціальну пресконференцію через напад на Москву.

"Путін не планує виступати зі спеціальним зверненням після атаки БПЛА по Москві та Підмосков'ю", — заявив речник Кремля.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після атаки безпілотників по Москві депутат Держдуми РФ заявив, що для Росії починається "нова реальність, яку необхідно усвідомити".

Також "Коментарі" писали, що з'явилась карта, яка вказує, що більшість безпілотників, які атакували Москву були поруч з резиденцією президента Росії Володимира Путіна та будинків, які належать російським елітам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини