Головна Новини Світ Росія Речник Кремля відповів, чи піде Росія на компроміс щодо окупованих територій
commentss НОВИНИ Всі новини

Речник Кремля відповів, чи піде Росія на компроміс щодо окупованих територій

Речник Кремля відповів, чи зможе Росія відмовитись від окупованих територій

28 лютого 2023, 13:55 comments6410
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив, що його країна нібито відкрита до мирних переговорів, проте додав, що вони мають відбутись на умовах Москви. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Guardian.

Речник Кремля відповів, чи піде Росія на компроміс щодо окупованих територій

Речник Кремля Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу російський дипломат Дмитро Пєсков повідомив, що Російська Федерація не буде відмовлятись від анексованих українських територій. Мається на увазі незаконний та засуджений міжнародними лідерами указ Путіна включити Запорізьку, Херсонську, Донецьку та Луганську області в склад Російської Федерації, який російський диктатор підписав у вересні.

"Є певні реалії, які вже стали внутрішнім фактором. Я маю на увазі нові території. Конституція Російської Федерації є, нею нехтувати не можна. Росія ніколи не зможе піти на компроміс щодо цього, це важливі реалії", — заявив представник РФ.

Також прессекретар президента Росії повідомив, що Москва відкрита до переговорів, якщо Україна погодиться на умови Кремля.

"За сприятливого стану справ і відповідного ставлення з боку українців це можна вирішити за столом переговорів. Але головне – досягти поставлених цілей", — повідомив Пєсков.

Попри заяви та указ російського диктатора Путіна, армія РФ не контролює жодну українську область повністю, а ЗСУ продовжують поступово виганяти окупантів з території України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи згоден президент України вести мирні переговори з Путіним.

Також "Коментарі" писали, що Російська Федерація озвучила умови повернення до ядерного договору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxx

28 лютого 2023, 14:47

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix

Ігор

28 лютого 2023, 14:20

Звільнення від поневолення народів Росії дасть звільненим народам гарну, набагато кращу ніж українська, перспективу розвитку. Змогу уникнути розграбування системою е-репарації фінаншистів Яресько Гетманцева Маркарової ... і УПА-орками, які будуть її обслуговувати і ходити з перевірками, фактично вимагати хабарі погрожуючи штрафами за кожну помилку, навіть граматичну. Також дасть змогу уникнути моральних знущань та приниження від Фаріон Тягнибока Садового Данілова Подоляка та інших Орків Президента. Росія ніколи не буде мати морального спокою завдяки корумпованому та брехливому сусіду на заході. Який породив як Росію так і привів православне Зло морально знищивши навіть своїх батьків і їх віру, а потім 1000 років виправдовувався - вони ж бо були язичниками.

Иван Сирко

28 лютого 2023, 14:04

никаких компромиссов с рашкой, только полная победа УКРАИНЫ над россией за порука мира Украины и во всем мире!!!


Новини