Головна Новини Світ Росія Речник Кремля заявляє, що в найближчій перспективі надій немає
commentss НОВИНИ Всі новини

Речник Кремля заявляє, що в найближчій перспективі надій немає

Кремлівський речник запевняє, що в найближчому майбутньому немає перспектив на налагодження відносин Росії зі Сполученими Штатами.

20 січня 2023, 17:39 comments1407
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитро Пєсков розповів, що Москва не розраховує на поліпшення відносин з США в найближчому майбутньому та додав, що за часи президентства Байдена відносини тільки погіршились. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Речник Кремля заявляє, що в найближчій перспективі надій немає

Речник Кремля Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Речник Кремля Дмитро Пєсков виступив на пресконференції, де розповів про міжнародні відносини Росії. Російський спікер вважає, що наразі їх відносини знаходяться на найнижчому рівні, попри початкові надії на початку президентства Байдена.

"Два роки президентства Байдена стали дуже поганими для відносин РФ і США, в найближчій перспективі надій на їх поліпшення немає. На жаль, наші відносини зараз, ймовірно, на найнижчому рівні", — сказав речник Кремля.

Після того, як Росія вторглась в Україну у 2022 році, контакти між президентами перервались. А у листопаді Пєсков заявляв, що поки немає можливостей для зустрічі Путіна з Байденом.

Попри такі заяви кремлівського речника президент США заявляв, що готовий зустрітись з Володимиром Путіним, проте тільки після того, як російський диктатор припинить війну в Україні. Байден також додав, що Путін наразі не демонструє ознак того, що він хоче миру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію Заходу на слова експрезидента Росії, який заявив, що його країна не може програти і готова використати ядерну зброю.

Також "Коментарі" писали про конференцію міністр закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова, на якій він розповів про цілі Росії у війні в Україні, а також порівняв дії Заходу з кроками Гітлера та Наполеона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини