Головна Новини Світ Росія Репера з Одеси публічно зганьбили у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Репера з Одеси публічно зганьбили у Росії

Реперу Джигану дісталося від його ж колеги Басти

24 червня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Мешканець Одеси,  а тепер репер Джиган, що всіляко підтримує  путінський режим,  має  публічний репутаційний "ляпас" від  російських друзів по цеху.

Репера з Одеси публічно зганьбили у Росії

Репер Джиган (фото з відкритих джерел)

Під час  ефіру на  одному  з російських шоу в репера Басти поцікавились, нащо той "хейтить" Джигана.

"Питання до Басти: навіщо ти хейтиш Джигана? Адже він і так старається, коле в себе всякі хімії, щоб бути здоровим. Звичайно, позначається на його мізках, але він все одно нормальний мужик", — висловивсь один із виконавців країни-агресорки.

В тексті запитання мається на увазі іронічна відповідь на адресу Джигана.

"А я чого його хейчу? Що він — король (неценз., -). Усе. Чого. Самовизнаний. Я не хейчу, до (неценз., -) я ставлюся дуже позитивно. Вибрав жити (неценз., -) — живи. Будь добрим, чуйним, коли хімію", — продовжив Баста.

Далі репер іронічно  наголосив, що  відноситься до українського зрадника "дуже позитивно".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що репер з Одеси отримав російське громадянствоКолишній мешканець Одеси  Денис Устименко, якого знають завдяки обраному ним сценічному псевдоніму Джиган, показавсь  з паспортом РФ. Репер, який промовчав про початок  війни на батьківщині та схвалює політику  господаря Кремля, цинічно прийшов на вибори з  тільки отриманим  російським паспортом. 

Репер  оприлюднив сторіз з виборчої дільниці, де можна побачити, що з боку лежить його червоний паспорт, а артист  поставив галочку  біля  прізвища кандидата Путіна, що  вже два  роки, як розпочав  криваве вторгнення на Україну.  При цьому, у сторіз  колишній одесит  показав відмітку геолокації, що перебуває тепер не серед  загарбників, а в приміщенні Головного консульства РФ в Дубаї.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини