Головна Новини Світ Росія РФ на шляху до того, щоб командувати найбільшою армією на континенті. Що повинні зрозуміти в ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ на шляху до того, щоб командувати найбільшою армією на континенті. Що повинні зрозуміти в ЄС

Росія зараз на шляху до того, щоб отримати найбільшу армію на континенті. Чисельність її армії з початку повномасштабного вторгнення уже зросла на 15%. Якщо РФ знищить Україну, то її сусідам «прийде капець», вважає Кирило Сазонов

11 квітня 2024, 12:46
Поділіться публікацією:

Російська армія наразі на 15% більша, ніж на момент широкомасштабного вторгнення в Україну у 2022-му. Про це каже Верховний головнокомандувач об'єднаними силами НАТО в Європі Крістофер Каволі.

РФ на шляху до того, щоб командувати найбільшою армією на континенті. Що повинні зрозуміти в ЄС

Армія РФ

Зокрема, він наводить зрозуміли цифри. За останній рік чисельність армії Росії збільшилася з 360 000 до 470 000, незважаючи на втрати.

"Як їм вдалося? Проста схема. Завдяки підвищенню у РФ призовного віку до 30 років (раніше — 27). Це дозволить Кремлю розширити кількість призовників на 2 млн найближчим часом. З 18 років до 30 в них призов. Або мобілізація – без зайвих дискусій що до "беспредела" та захисту прав ухилянтів. Поставлять у стрій та марш-марш. Ось автомат, ось командир, ворог там – вперед"
, — написав у Фейсбуці політолог, який зараз служить на фронті Кирило Сазонов.

За його словами, якщо Україна не збереться до купи в єдину силу, то її знищать, відзначив Сазонов. Також, за його словами, якщо не буде достатньо людей та зброї, на країну знову ж таки чекає знищення.

"Агов, сусіди. Росія на шляху до того, аби командувати найбільшою армією на континенті. Якщо нас знищать – вам капець. Ви наступні, навіть не сумнівайтеся. Саме з цього боку треба зараз дивитися на все, що відбувається. Нам та сусідам. Обираємо між "нам не подобається" та "нам п....ць"
, — підкреслив Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за даними британської розвідки Росія планує мобілізувати на фронт більше військових, ніж було відомо раніше. Зокрема, тепер мова йде про мобілізацію 400 тисяч військових. Розвідники кажуть, що РФ вирішила забрати на фронт більше людей через значні втрати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 квітня 2024, 12:01

Пояснив братню російською лайкою без неї б не зміг. А повернути ухилянтів просто почніть жінок мобілізовувати. Тоді жінки своїм скажуть якось так: Це що ж таке коїться, поки ти у Європі ховаєшся або чиновником заброньованим я за тебе воювати повинна? Припиняй прикриватись моєю спідницею йди країну захищати. Все буде вирішено ідеально. Бо зараз чоловіки у Європі, а їх жінки сюди їздять за майном доглядати та гроші з орендарів стягувати. Коли жінок теж не будуть випускати тоді і подивимось.


Новини