Головна Новини Світ Росія РФ не хотіла нападати на Україну: Путін видав нову заяву про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ не хотіла нападати на Україну: Путін видав нову заяву про війну

Володимир Путін повторив мантру про те, що нібито Росія не мала вибору, окрім як не напасти на Україну

27 січня 2024, 11:35 comments1776
Поділіться публікацією:

"Фактичним господарем" України після розпаду СРСР були "націоналісти". У Кремлі це добре розуміли, але РФ нібито не хотіла нападати на Україну, проте "геополітичний противник" Росії здійснив "переворот", зокрема у 2014 році на Донбасі. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву президент РФ Володимир Путін зробив під час зустрічі з курсантами Санкт-Петербурзького державного морського технічного університету.

РФ не хотіла нападати на Україну: Путін видав нову заяву про війну

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Путін видав розповідь про те, що невідомий "геополітичний противник" Росії почав в Україні фізично винищувати тих, хто був готовий вибудовувати нормальні відносини з росіянами.

"Все, що відбувалося, особливо на зайнятих територіях противником, це геноцид – інакше не можна назвати. Це винищення людей. Росіяни там оголосили не титульною нацією. Закон ухвалили на наших історичних територіях", — обурився диктатор.

Він додав, що так звана "військова спецоперація" — це спроба припинити війну, яку Україна сама розпочала у 2014 році.

Варто зазначити, що під час цієї зустрічі Володимир Путін розповів, кого він бачить у майбутньому як еліта РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — широкомасштабне російське вторгнення в Україну, яке розпочалося 24 лютого 2022 року, триває вже понад 700 днів. Українські воїни та народ загалом демонструють чудеса мужності, але нам явно не вистачає підтримки. Секретар РНБО Олексій Данилов наголошує, що саме нерішучість міжнародних партнерів може завадити Україні здобути перемогу у війні з російським агресором, тому закликає їх виявити сміливість. Які висновки можна зробити на цьому етапі? Як ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владислав

27 січня 2024, 12:53

Цей параноїк може навести приклади геноциду росіян в Україні? І взагалі чимось довести свою маячню, на противагу українським документам ,щодо проявів геноциду українців з боку російської імперії та її правонаступників.


Новини