Головна Новини Світ Росія РФ пішла на цинічний крок після засідання Радбезу ООН і викликала шок
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ пішла на цинічний крок після засідання Радбезу ООН і викликала шок

РФ організувала ланч в ООН з основною стравою «котлета по-київськи»

10 липня 2024, 14:13 comments6725
Поділіться публікацією:

Після засідання Радбезу ООН, на якому обговорювали російський ракетний удар по дитячій лікарні "Охматдит", терористична РФ організувала так званий ланч з нагоди свого президентства в Радбезі.

РФ пішла на цинічний крок після засідання Радбезу ООН і викликала шок

Меню ланча в ООН

При цьому, як виявилося, основаною стравою в меню зазначено котлету по-київськи з картопляним пюре.

"Моральна деградація російської дипломатії очевидна", – сказав у коментарі Укрінформу постпред України при ООН Сергій Кислиця після засідання Радбезу.

При цьому він додав, що для багатьох дипломатів спілкування із постпредом РФ Василем Небензею стає все більш нестерпним.

"Наступного тижня до Нью-Йорка також допустять шефа Небензі Лаврова, відтак рівень токсичності у штаб-квартирі ООН ще більше зросте, — сказав Кислиця. — Добре, що йому хоч не дозволяють вільно пересуватися далі від радіуса, встановленого владою США".

При цьому, власне, на засіданні Радбезу Сергій Кислиця підкреслив, що ланч, який організувала Росія, оплачений кривавими грошима.

"Не можу зрозуміти, як можна потискати руку Небензі й приймати запрошення на ланч із ним, оплачений кривавими грошима", – сказав він.

Прокоментувала цинізм Росії та її "головною стравою" на ланчі і нардеп Ірина Геращенко.

"Російська мразота, яка чомусь вважається дипломатами, після слухань по теракту на "Охматдит", організувала прийом, де пропонувала гостям "котлету по-київськи". Добре, що не з людського мʼяса, з них би сталося… Одне питання, кому в горло могла лізти та котлета і інше їдло на прийомі в людожера. Це запрошення — некролог ООН в її нинішньому вигляді", — заявила нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна скликала засідання Радбезу ООН після удару по дитячій лікарні "Охматдит". На засіданні Небензя видав вагон фейків і заявив, що РФ не має жодного стосунку до теракту. Втім, Кислиця розніс всі аргументи так званого дипломата із Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини