Головна Новини Світ Росія РФ та Коморські острови домовилися не розміщувати зброю у космосі
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ та Коморські острови домовилися не розміщувати зброю у космосі

Коморські острови - архіпелаг в Індійському океані, який знаходиться між Мадагаскаром та Африкою

19 вересня 2022, 23:05
Поділіться публікацією:

19 вересня РФ та Коморські острови домовилися про нерозміщення зброї у космосі. Відповідну заяву сторони підписали. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на російське видання ТАРС.

РФ та Коморські острови домовилися не розміщувати зброю у космосі

Зброя у космосі (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що з російського боку документ підписав постпред РФ при ООН Василь Небензя, а зі сторони Коморських островів — постпред при ООН Ісімаїл Шанфі.

 Також російські ЗМІ пишуть, що цей документ було підписано в рамках ініціативи РФ щодо нерозміщення зброї у космосі.

Відомо, що Коморські острови — архіпелаг в Індійському океані, який знаходиться між Мадагаскаром та Африкою.  Армія та інші силові відомства архіпелагу складаються з невеликої групи поліції в 500 осіб, а також з 500 членів сил оборони. На озброєнні Коморських островів є лише 10 повітряних суден.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США розповіли, як готуються до можливого застосування Росією ядерної зброї в Україні. В адміністрації Джо Байдена всерйоз розглядають можливість застосування Росією ядерної зброї в Україні. Саме тому вже зараз США разом зі своїми союзниками опрацьовують варіанти реагування, якщо Путін зважиться на такий крок.  Про це в інтерв'ю "Європейській правді" розповіла посол США в Україні Бріджіт Брінк. За словами Брінк, ситуація, яка сьогодні виникла навколо Запорізької АЕС, є надзвичайно небезпечною. Саме тому Вашингтон виступає за те, щоб російські військові залишили територію АЕС. Навколо ЗАЕС має бути створено демілітаризовану зону, а наступним кроком має стати передача АЕС під повний контроль України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

дедушка Крылов

19 вересня 2022, 22:37

Похоже, на Коморах построят новый Байконур...


Новини