Головна Новини Світ США У США розповіли, як готуються до можливого застосування Росією ядерної зброї в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, як готуються до можливого застосування Росією ядерної зброї в Україні

Американський посол в Україні нагадала, що Байден попередив Путіна про наслідки у разі застосування ядерної зброї.

19 вересня 2022, 13:52 comments1213
Поділіться публікацією:

В адміністрації Джо Байдена всерйоз розглядають можливість застосування Росією ядерної зброї в Україні. Саме тому вже зараз США разом зі своїми союзниками опрацьовують варіанти реагування, якщо Путін зважиться на такий крок. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Європейській правді" розповіла посол США в Україні Бріджіт Брінк.

У США розповіли, як готуються до можливого застосування Росією ядерної зброї в Україні

Бріджіт Брінк. Фото: з відкритих джерел

Дипломат зазначила, що розмови про використання ядерної зброї, які час від часу піднімає Кремль, абсолютно безвідповідальні.

Бріджіт Брінк нагадала заяву президента США Джо Байдена про те, що застосування Росією ядерної зброї в будь-якому її вигляді спричинить реакцію США, а також усього цивілізованого світу – наслідки для Росії будуть незворотними. Вже зараз США опрацьовують разом із західними партнерами єдину відповідь на такі безвідповідальні дії Москви.                                                                      

За словами Брінк, ситуація, яка сьогодні виникла навколо Запорізької АЕС, є надзвичайно небезпечною. Саме тому Вашингтон виступає за те, щоб російські військові залишили територію АЕС. Навколо ЗАЕС має бути створено демілітаризовану зону, а наступним кроком має стати передача АЕС під повний контроль України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти знову захотіли постріляти: президент України Зеленський відреагував на удар Росії Південноукраїнською АЕС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Джо Байден зробив заяву про війну в Україні, зазначивши, що США у кращій формі, ніж Росія, тому підтримка українського народу точно не ослабне.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини