Головна Новини Світ Росія РФ знову пригрозила ЄС зростанням рекордних цін на газ
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ знову пригрозила ЄС зростанням рекордних цін на газ

Росія вкотре пригрозила Європі підвищенням цін на газ

4 вересня 2022, 20:25
Поділіться публікацією:

Представники  Російської Федерації  знову  пригрозили  країнам  Європи зростанням цін на голубе паливо  з причини  "недалекоглядної" політики, яку провадить  Євросоюз. Про це інформує  TACC.

РФ знову пригрозила ЄС зростанням рекордних цін на газ

РФ знову шантажує ЄС (фото з відкритих джерел)

Як наголосив віцепрем'єр Росії Олександр Новак,   так звані "недалекоглядні"  рішення політиків Європейського союзу  призвели  до того, що  виник колапс на енергетичних ринках.

"Політика недалекоглядна призводить до того, що ми спостерігаємо колапс на енергетичних ринках Європи. І це ще не межа, тому що ми ще поки що в теплій порі року, у нас ще зима попереду, а там багато всяких непередбачуваностей", — зазначив російський високопосадовець.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна звинуватили країну ЄС у війні проти Росії. Німеччина оголосила Росії гібридну війну та своїми діями показує, що тепер є прямим ворогом Москви. Саме тому ФРН має проблеми з газом. Німеччину Дмитро Медведєв назвав недружньою країною до Росії, бо Берлін обклав санкціями економіку Росії, запровадив санкції проти росіян. Окрім цього, Київ продовжує отримувати від Німеччини озброєння, яке використовується у війні проти російської армії. Дмитро Медведєв вважає, що дії Німеччини показують, що ця країна наразі перейшла до категорії ворогів РФ. Не упустив можливості Медведєв і кинути уїдливу репліку у бік уряду ФРН.    Іншими словами, (Ред. Німеччина) оголосила Росії гібридну війну", — сказав Дмитро Медведєв, коментуючи слова німецького канцлера Олафа Шольца про те, що Росія більше не є надійним постачальником енергоносіїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини