Головна Новини Світ Росія У Путіна звинуватили країну ЄС у війні проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна звинуватили країну ЄС у війні проти Росії

У Кремлі ображаються на Німеччину за підтримку України у війні

4 вересня 2022, 16:30 comments1187
Поділіться публікацією:

Німеччина оголосила Росії гібридну війну та своїми діями показує, що тепер є прямим ворогом Москви. Саме тому ФРН має проблеми з газом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва.

У Путіна звинуватили країну ЄС у війні проти Росії

Путін та Медведєв. Фото: з відкритих джерел

Німеччину Дмитро Медведєв назвав недружньою країною до Росії, бо Берлін обклав санкціями економіку Росії, запровадив санкції проти росіян. Окрім цього, Київ продовжує отримувати від Німеччини озброєння, яке використовується у війні проти російської армії.

"Іншими словами, (Ред. Німеччина) оголосила Росії гібридну війну", — сказав Дмитро Медведєв, коментуючи слова німецького канцлера Олафа Шольца про те, що Росія більше не є надійним постачальником енергоносіїв.

Дмитро Медведєв вважає, що дії Німеччини показують, що ця країна наразі перейшла до категорії ворогів РФ. Не упустив можливості Медведєв і кинути уїдливу репліку у бік уряду ФРН.                                                   

"І цей дядечко (Ред. Олаф Шольц) дивується, що у німців якісь дрібні проблеми з газом", — написав екс-прем'єр Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прес-секретар Путіна Пєсков нагадав, що Росія не відмовилася від ультимативного тону у бік України. Він заявив, що Росія не відмовляється від переговорів з Україною, але лише у тому випадку, якщо предметом мирних переговорів буде обговорення виконання Києвом умов Москви.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна у війні: головні соціально-економічні та соціально-політичні очікування та побоювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини