Головна Новини Світ Росія РФ звинуватила "українські спецслужби" у вибуху на Кримському мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ звинуватила "українські спецслужби" у вибуху на Кримському мосту

У підготовці вибуху "українським спецслужбам" нібито допомагали громадяни Росії та третіх держав

9 жовтня 2022, 21:48
Поділіться публікацією:

Слідчий комітет РФ повідомив перші "результати" розслідування щодо вибуху на Кримському мостові. Голова відомства Олександр Бастрикін доповів очільнику Кремля Володимиру Путіну про організаторів вибуху. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Коммерсантъ .

РФ звинуватила "українські спецслужби" у вибуху на Кримському мосту

Олександр Бастрикін доповів Путіну (фото з відкритих джерел)

За інформацію слідчого комітету РФ, вибух на Кримському мості готували "українські спецслужби". Бастрикін доповів Путіну, що нібито "українським спецслужбам" допомагали громадяни РФ та третіх країн.

 Окрім цього, Бастрикін  повідомив Путіна, що справу про вибух на Кримському мості відкрили за статтею "тероризм", ФСБ вдалося встановити підозрюваних в організації вибуху, встановлено перевізників, що брали участь в організації руху автобуса. А ще - встановили маршрут руху вантажівки, зокрема, вона їхала через Болгарію, Грузію, Вірменію, північну Осетію, Краснодарський край.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін вперше відреагував на вибух на Кримському мосту. Очільник Кремля заявив, що вибух на Кримському мосту є "терактом", що нібито спрямований на руйнування російської інфраструктури".

Також "Коментарі" писали про те, що Стрєлков назвав "феєрверк" на Кримському мосту найкращим привітанням Путіна. Колишній офіцер Федеральної служби безпеки РФ та екс-"міністр оборони" у так званій "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков, "Стрілок") назвав вибух на Кримському мосту чудовим "вітанням" з 70-річним ювілеєм для президента РФ Володимира Путіна. Терорист Гіркін у своєму Telegram-каналі вирішив підчепити російське військове командування, зазначивши, що українці вирішили з нагоди великого свята у Кремлі влаштувати святковий феєрверк, підірвавши Кримський міст.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини