Головна Новини Світ Росія Рішучі дії з повітря. Російські повстанці розповіли, що підготували для Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Рішучі дії з повітря. Російські повстанці розповіли, що підготували для Путіна

Доброволець легіону «Свобода Росії» Олексій Барановський в ефірі телемарафону повідомив, що вже завтра російські повстанці перейдуть до більш рішучих дій, в тому числі з повітря

13 березня 2024, 20:26 comments1046
Поділіться публікацією:

Як повідомив Олексій Барановський, дата 14 березня вибрана не випадково, адже саме в цей день в Росії починають електоральні процедури пов’язані із виборами кремлівського диктатора.

Рішучі дії з повітря. Російські повстанці розповіли, що підготували для Путіна

Олексій Барановський

За його словами, у цей день почнеться друга фаза спротиву російській диктатурі та узурпації влади, коли небайдужі росіяни "висловлять свою політичну волю". При цьому він додав, що їх інструментом для голосування стануть автомати.

Як підкреслив Барановський, завтра слід очікувати на "рішучі дії" з повітря. За його словами, саме в цей день повстанці мають намір вдарити по військовим об’єктам, які знаходяться в Білгороді та Курську. Власне тому, додав російський доброволець, мешканців цих двох міст і закликали терміново виїхати, щоб не наражатися на небезпеку.

Також Барановський в коментарі Newsweek відзначив, що російські повстанці хочуть своїми діями розворушити так званих опозиціонерів, яких налякала смерть Олексія Навального. Саме тому, вони проводять лише "беззубі акції", як то світять ліхтариками в небо на знак пам’яті.

При цьому Барановський додав, щоб повалити режим Путіна, необхідно переходити до більш рішучих дій і підкреслив, що у повстанців для цього є достатньо зброї.

Також російський повстанець заявив, що фінальною ціллю добровольців є, власне, повалення диктатури Путіна та похід на Москву. Втім, за його словами, наразі не зрозуміло, коли повстанці перейдуть аж до таких дій.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що представники легіону "Свобода Росії", "Сибірського батальйону" та Російського добровольчого корпусу закликали мешканців Курська та Білгорода терміново покинути місто. Також вони закликали владу цим міст організувати термінову евакуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини