Головна Новини Світ Росія Російські повстанці закликали мешканців двох областей до негайної евакуації
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські повстанці закликали мешканців двох областей до негайної евакуації

Російські повстанці оприлюднили заяву, в якій закликали представників влади Курської та Білгородської областей організувати негайну евакуацію мирних громадян задля збереження їх життів

13 березня 2024, 14:06
Поділіться публікацією:

Легіон "Свобода Росії" на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднив спільну заяву з Російським добровольчим корпусом та "Сибірським батальйоном", в якій анонсував завдання ударів по Курську і Білгороду.

Російські повстанці закликали мешканців двох областей до негайної евакуації

Легіон "Свобода Росії"

Так, у заяві зазначено, що російські військові завдають масованих ударів по мирним громадянам України таким чином, щоби на ці удари було неможливо відповісти. "Путінські вбивці" виставляють свої позиції між будинками, школами та держустановами.

"Щодня десятки простих невинних людей (переважно жінок та дітей) гинуть від обстрілів із Білгорода. Обстріли України з території Білгорода мають зупинитися!"
— сказано у заяві.

У заяві зазначено, що російські повстанці змушені завдати вогневої поразки щодо військових позицій, які розміщені в містах Білгород та Курськ.

Щоб уникнути жертв серед цивільного населення, повстанці закликали людей негайно залишити вказані міста. Також вони звернулися до чиновників із порадою негайно організувати евакуацію громадян, щоб уникнути загибелі мирних людей.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські повстанці 12 березня перейшли кордон із Курською та Білгородською областями та розпочали бої. Таким чином вони хочуть, як мінімум, зіпсувати російському диктатору Володимиру Путіну проведення виборів, призначених на 17 березня.

При цьому, як зазначили повстанці, їхнім завданням є максимум повалення режиму Путіна і похід на Москву. Свої дії повстанці планують проводити щонайменше до завершення виборів.

У той же час деякі бойові загони Навального пообіцяли влаштувати в РФ в день виборів теракти. Вони заявили, що виборчкоми є їхньою законною метою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини