Головна Новини Світ Росія Різала і колола: російська акторка, яка підтримує війну в Україні, понівечила своє обличчя (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Різала і колола: російська акторка, яка підтримує війну в Україні, понівечила своє обличчя (ФОТО)

Васильєва показала своє нове обличчя

10 квітня 2024, 23:45 comments1143
Поділіться публікацією:

Радянська і російська артистка театру і кіно Тетяна Васильєва, яка виступає за продовження  війни в Україні та якось обмовилась, що сама б поїхала на лінію  фронту вбивати українців, тепер понівечила своє обличчя.

Різала і колола: російська акторка, яка підтримує війну в Україні, понівечила своє обличчя (ФОТО)

Тетяна Васильєва (фото з відкритих джерел)

Як інформує пропагандистське видання Стархіт, 77-річна акторка перекроїла своє обличчя. "Все робила — обличчя різала. Все, що зараз є, все роблю — філери, нитки, ботокс. Просто мене шокують цифри, які хтось вимовляє на мою адресу (йдеться про вік), це забагато. Але до цього я звикла. Я собі, дітям кажу, щоб вони забували про те, скільки мені років", — сказала з цього приводу Васильєва.

При цьому,  артистка, говорячи про ситуацію з війною в Україні, проявила себе, наче  справжнього окупанта. Вона засуджує акторів з антивоєнною позицією та діячів культури, які поїхали. Васильєва заявила, що Чулпан Хаматова "вчинила як свиня, наївшись жолудя досита". Галкіна вона називає "сволотою", а Пугачову "дуже дурною людиною".

Ще, як вона стверджує, сама  донесла  на художнього керівника "Школи сучасної п'єси" Йосипа Райхельгауза  за його антивоєнні висловлювання.

Різала і колола: російська акторка, яка підтримує війну в Україні, понівечила своє обличчя (ФОТО) - фото 2


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка знову перекроїла обличчяРосійська знаменитість Маша Распутіна, яка висловила  пропозицію розстрілювати тих, хто проти війни в Україні, прийняла рішення  "підправити" свою зовнішність. Пластичний хірург Дмитро Зімін розповів  для російських ЗМІ, що молодий вигляд співачки – це  не тільки  спосіб життя зірки, а й в проведенні пластичних операцій. Як він сказав,  Маша Распутіна  провела собі корекцію обличчя, зокрема, комплексну, а не точкову.

 Тому, за підрахунками Зіміна, ця  відома прихильниця  Путіна потратила на операції  майже 3 мільйонів рублів, ще Распутіна  робить недешеві доглядові процедури  кожного місяця.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини