Головна Новини Світ Росія Роблять сильнішими: російська чемпіонка зробила заяву про користь санкцій
commentss НОВИНИ Всі новини

Роблять сильнішими: російська чемпіонка зробила заяву про користь санкцій

Радянська та російська лижниця Олена Вяльбе підтримала режим Кремля

19 листопада 2023, 22:15
Поділіться публікацією:








За словами глави Федерації лижних перегонів РФ (ФЛГР), триразової олімпійської чемпіонки з лижних перегонів Олени Вяльбе, санкції роблять росіян сильнішими. Представники Міжнародного  олімпійського комітет у (МОК) рекомендували   спортсменам з  РФ  виступити на міжнародних змаганнях, не використовуючи  прапор та гімн,  проте очільниця федерації  виступила  проти  такої пропозиції.

Роблять сильнішими: російська чемпіонка зробила заяву про користь санкцій

Олена Вяльбе (фото з відкритих джерел)

Про це інформує  "РТС Новости Хакасия" на  власному YouTube-каналі. Вона зазначила, що РФ   мала відмовитись від нейтрального статусу на Іграх-2018 і 2022 років,  коли російські спортсмени  виступили під прапором Олімпійського комітету РФ з причини гучного допінг-скандалу. Але їх  поставили в  "позу",  змусивши виступити під нейтральним прапором.

"Тепер мені здається, якби наша країна, починаючи з 2016 року, коли нас вперше відправили без прапора та без гімну на Олімпіаду, стала б у позу і сказала б "ні", то, можливо, і зараз була б інша ситуація. Люди завжди дивляться: а, ну якщо вони на це погодилися, то чудово можна і далі, далі, далі. Усі ці санкції – вони нас тільки роблять міцнішими. Це реально. Ми стаємо згуртованішими, –  наголосила  чиновниця.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська тренерка закотила істерику з приводу ініціативи УкраїниГоловна  тренерка російської  збірної   із синхронного плавання Тетяна Покровська дуже лютує. Причина зрозуміла, Україна закликає  заборонити в'їжджати всім російським спортсменам  на територію тих  країн, де  відбуваються  міжнародні змагання. 

Як стверджує Тетяна  Покровська, в Україні  сплять і бачать, щоб  громадянам РФ було  кожного разу ще  гірше.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини