Головна Новини Світ Росія Росії дуже не подобаються постачання в Україну зброї від союзників – знову погрожує ядерною війною
commentss НОВИНИ Всі новини

Росії дуже не подобаються постачання в Україну зброї від союзників – знову погрожує ядерною війною

У Кремлі знову марять про пряме протистояння Росії та НАТО

12 травня 2022, 15:57
Поділіться публікацією:

Спікери Кремля іноді люблять озвучувати тези про те, що світ може опинитися на порозі ядерної війни і погрожувати застосуванням ядерної зброї. Так знову дав про себе знати заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. Він заявив, що збільшення постачань країнами НАТО в Україну зброї підвищує можливість переходу конфлікту в повноцінну ядерну війну. Як передає портал "Коментарі", свою думку Медведєв опублікував у телеграм.

Росії дуже не подобаються постачання в Україну зброї від союзників – знову погрожує ядерною війною

Володимир Путін та Дмитро Медведєв. Фото: з відкритих джерел

При цьому Медведєв спробував звинуватити світ у тому, що це нібито інші країни вигадали міф про те, що Росія лякає всіх ядерною війною. Насправді, за словами Медведєва, Захід сам намагається постачати в Україну передові зразки озброєння, навчає українських військових та проводить небезпечні навчання поблизу російських кордонів. Це підвищує ризики відкритого конфлікту між країнами НАТО та Росією.

Ну, а далі Дмитро Медведєв у улюбленій для Кремля манері поспішив перейти до погроз, заявивши, що пряме протистояння Росії та НАТО може призвести до ядерної війни, що стане "катастрофічним для всіх сценарієм".

Заступник голови Ради безпеки РФ також зазначив, що світовим лідерам потрібно ще раз добре обдумати свої дії і припинити займатися русофобією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ все більше перетворюється на тоталітарну державу: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чим це загрожує світу і самій Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – між США та Туреччиною намітилося потепління: експерти розповіли, як це може допомогти Києву в обороні країни та чому Росія проти покращення відносин між Вашингтоном та Анкарою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини