Головна Новини Світ Росія Росія буде продавати свою вакцину Sputnik V в Африці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія буде продавати свою вакцину Sputnik V в Африці

Російський фонд прямих інвестицій ще в вересні уклав угоду з марокканською фармацевтичною компанією Galenica на постачання вакцини Sputnik V

20 листопада 2020, 12:20
Поділіться публікацією:

За словами глави московського торгового представництва, Марокко розглядає питання про дозвіл реєстрації та поширення російської вакцини проти Covid-19 Sputnik V.

Росія буде продавати свою вакцину Sputnik V в Африці

Фото: из открытых источников

Артем Цінамдзгврішвілі повідомив агентству ТАСС, що Російський фонд прямих інвестицій (РФПІ) ще у вересні уклав угоду з марокканською фармацевтичною компанією Galenica на постачання Sputnik V. Він додав, що зараз представники органів охорони здоров'я Росії й Марокко обговорюють можливість офіційної реєстрації вакцини, щоб її поширювати. За словами Цінамдзгврішвілі, кількості доз, які можуть бути відправлені в Марокко на ранній стадії угоди, буде досить, щоб вакцинувати понад 20 відсотків населення Марокко.

Чиновник сказав, що Galenica володіє виробничою мережею, здатною поширювати Sputnik V не тільки в Марокко, але і на ринках інших африканських країн, де у компанії є давні ділові зв'язки й партнери.

"Марокко має угоди про вільну торгівлю з ЄС, США, Туреччиною і низкою арабських і африканських країн, тому марокканський завод-виробник може стати центром поширення вакцини в інші країни регіону".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Держдуму Росії внесли законопроект про обмеження роботи іноземних інтернет-платформ за цензуру проти росіян і російських ЗМІ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини