Головна Новини Світ Росія Росія дала Google добу на повне блокування мобільного додатку
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія дала Google добу на повне блокування мобільного додатку

У Google є доба, щоб попередити власника додатку

15 грудня 2020, 16:57
Поділіться публікацією:

Техногігант Google зобов'язали заблокувати мобільний додаток "Music Downloader" в Росії, повідомляє "Коммерсантъ" з посиланням на прес-службу Московського міського суду.

Росія дала Google добу на повне блокування мобільного додатку

Google

З позовом звернулися представники лейблу SBA Music Publishing. Вони зажадали зобов'язати Роскомнадзор призупинити роботу програми "Music Downloader — Free MP3 Downloader", бо воно поширювало нелегальні копії трьох пісень групи Cream Soda.

У Google є добу, щоб попередити власника додатки та зажадати обмежити доступ до піратських пісень. Якщо компанія не зробить це, Google Play повинен його заблокувати.

"Music Downloader" дозволяє скачувати музику і слухати її в форматі офлайн. Його рейтинг складає 4,5 бала. За даними на 13:20, програма ще доступна в Google Play. Її можна завантажити.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що технологічні гіганти можуть зіткнутися зі штрафами до 10% річного доходу, якщо вони не будуть дотримуватися нових правил Європейського Союзу щодо використання даних, що були оприлюднені у вівторок, згідно з проектом постанови, з яким ознайомилося видання Bloomberg News. Новий закон про цифрові ринки буде націлений на монополістів, яких визначить ЄК  по ряду критеріїв, включаючи кількість користувачів в мільйонах і загальний дохід в мільярдах доларів, а також їх значний вплив на єдиний ринок, як йдеться в документі. Критерії можуть змінюватися кожні два роки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Європа не прийме криптовалюта Facebook — міністр фінансів Німеччини. У відомстві зазначили, що потрібно щось більше, ніж просто перейменування криптовалюта Facebook, щоб зникли побоювання регулюючих органів щодо запуску валюти в Німеччині та Європі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини