Головна Новини Світ Росія Росія готується до війни в Балтійському морі: що відомо про підготовку Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується до війни в Балтійському морі: що відомо про підготовку Кремля

Путін проводить підготовку до війни у Балтійському морі

10 березня 2024, 19:25
Поділіться публікацією:

Росія демонструє готовність до протистояння з НАТО в довгостроковій перспективі. Попри шалені витрати Кремля на війну в Україні РФ все ж таки має запаси і для конфлікту в регіоні Балтійського моря. Про це повідомили в американському Інституті вивчення війни.

 Росія готується до війни в Балтійському морі: що відомо про підготовку Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Аналітики повідомляють, що литовська розвідка розповідає, що росіяни вже перекинули сили і засоби зі своїх західних прикордонних районів в Україну. Відтак, контролювати ситуацію і готуватися до стримування на східному фланзі НАТО вони збираються за допомогою військово-морських сил.

Також повідомляється, що вперше під Санкт-Петербургом РФ розмістила ракетоносці у 2023 році. Аналітики припускають, що це б відповідь на вступ Фінляндії до НАТО.

А ще РФ збільшила кількість польотів важких бомбардувальників Ту-22МЗ над Балтійським морем від нуля до п'яти.

У Службі зовнішньої розвідки Естонії повідомляють, Росія формує Ленінградський і Московський військовий округ для боротьби з Фінляндією і НАТО.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Румунії розповіли, яку підлість задумав Путін щодо країн Заходу. Як підкреслила Одобеску, таким чином в Кремлі хочуть пересварити союзників і створити "тертя" буквально напередодні виборів у Сполучених Штатах. Міністр закордонних справ вважає, що країни Заходу повинні ефективно та скоординовано боротися з російською дезінформацією.

При цьому вона підкреслила, що Захід, навіть проти природні розбіжності, повинен зробити все для того, аби Україна перемогла у загарбницькій війні із Росією. За її словами, якщо країни Заходу цього не зможуть досягти, то авторитарні лідери можуть також піти на те, щоби кинути виклик міжнародному порядку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 березня 2024, 19:46

Ось, скільки можливостей буває, коли не крадуть так шалено, як малоправославні під Хунтою-95. Програли тому, що не хотіли змінюватись! Що ж, будуть збирати той врожай, який посіяли допомагаючи юдейцям розпалювати їх конфлікт і поширювати нацизм тероризм і геноцид на весь Світ. Здається Балтика стане третьою Палестиною. Все йде за юдейським планом!


Новини