Головна Новини Світ Росія Росія лусне, як кавун, і почнеться це з Кавказу найближчим часом, – Данілов
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія лусне, як кавун, і почнеться це з Кавказу найближчим часом, – Данілов

Олексій Данілов озвучив потенційний сценарій неминучого розпаду Російської Федерації

2 березня 2023, 23:27
Поділіться публікацією:

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов розкрив сценарій неминучого розпаду Росії в ефірі національного телемарафону, пишуть "Коментарі". Він знову наголосив, що розпад Росії є невідворотнім.

Росія лусне, як кавун, і почнеться це з Кавказу найближчим часом, – Данілов

Розпад РФ розпочнеться з середини країни

Коментуючи заяву Кадирова та Путіна про терористичні акти, маючи на увазі сьогоднішній інцидент у Брянській області наголосив, що Путін та Кадиров мають з'ясовувати між собою, хто з них є більшим терористом.

"Війна у на територіях Російської Федерації триває вже роками. Просто на неї не звертали особливу увагу та навіть приховували", — зауважує секретар РНБО.

За словами Данілова, громадянська війна в Росії почалася з того, що деякі регіони прагнуть незалежності, адже Росія безумовно – колоніальна країна.

"Вони не будуть тримати ці колонії, як вони тримали до цього часу", – сказав Данілов.

Секретар РНБО знову наголосив, що розпад Росії буде неминучим. Він також зазначив, що це станеться найближчим часом. Також він закликає захід готуватися до цього.

"Росія лусне, як наш переспілий херсонський кавун. І це буде найближчим часом. і почнеться все з Кавказу", – заявив Данілов.

 На порталі "Коментарі" йшлося, про те, що Путін заговорив про потенційний розвал Росії та розповів, яким можливе майбутнє росіян після розпаду.

Раніше писали "Коментарі", чому у Путіна з'явилися страхи про розпад РФ — як прискорити перемогу над агресором. Адже кремлівський вождь не вірить, що найближчим часом зможе перемогти у війні з Україною, але дозволити собі програти теж не може.

Читайте також на порталі "Коментарі" – воюючи в Україні, Кремль знищує Бурятію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kisska

3 березня 2023, 02:18

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska


Новини