Головна Новини Світ Росія Росія має готуватися до нових загроз: Медведєв заявив про удари по РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія має готуватися до нових загроз: Медведєв заявив про удари по РФ

Дмитрій Медведєв пригрозив західним політикам через далекобійну зброю для України.

17 вересня 2024, 11:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв заявив, що Росія повинна готуватись до ударів вглиб власних територій. За його словами, Захід немає обмежень на використання далекобійної зброї, а Росія повинна ретельно готувати відповідь.

Росія має готуватися до нових загроз: Медведєв заявив про удари по РФ

Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв відреагував на дискусії між країнами Заходу щодо зняття обмежень на використання далекобійної зброї для України. Російський політик впевнений, що Захід прийме позитивне для України рішення.

"Очевидно, що й зараз для таких ударів із боку Заходу немає обмежень і до їхнього відбиття потрібно ретельно готуватися", — сказав Медведєв.

Колишній президент РФ пригрозив, що Кремль має відповісти на такі кроки українських партнерів, неважливо в який час. Крім того, російський політик цинічно заявив про "безневинно загиблих" та "вищу справедливість", попри те, що саме керівництво РФ розпочало повномасштабну війну проти України. 

"Такі операції ретельно плануються і не завжди виходять. Але займатися ними треба. І дуже важливо. В ім'я вищої справедливості та на згадку про безвинно загиблих", — заявив Медведєв.

Крім того, Медведєв пригрозив західним діячам відкрити їх персональні дані, щоб вони стали російськими цілями.

"Попри низку очевидних правових питань, варто подумати про створення відкритої громадської бази наших ворогів із зазначенням їхніх персональних даних. Для цілком прикладних цілей", — додав політик РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генсек НАТО Єнс Столтенберг підтримав надання Україні далекобійної зброї.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який пригрозив створенням "буферної зони" в Україні, яка простягнеться до Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини