Головна Новини Світ Росія Росія не поверне Курили: Медведєв відповів на пропозицію Японії
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія не поверне Курили: Медведєв відповів на пропозицію Японії

Медведєв накинувся на Японію через Північні території, які РФ вважає "своєю землею"

30 січня 2024, 16:50
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Федерації РФ та колишній президент Росії Дмитро Медведєв  зробив нову заяву з погрозами. Цього разу у бік Японії. У своєму Х він  написав, що північні території ніколи не повернуться до Японії, бо це нібито "Росія".

Росія не поверне Курили: Медведєв відповів на пропозицію Японії

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Так кремлівська маріонетка відреагувала на пропозицію японського прем'єра Фуміо Кісіди про мирний договір із РФ за умови обговорення долі Курил.

Самовпевнений Мєдвєдєв заявив, що територіальне питання нібито закрите "раз і назавжди відповідно до конституції Росії".

Окрім цього, Росія планує розмістити на Північних територіях нові види озброєння, бо РФ, за словами Медведєва, "наплювати на почуття японців".

"Курильські острови будуть активно освоюватися, і паралельно зростатиме їхня стратегічна роль, зокрема з розміщенням там нових озброєнь. Нам наплювати на "почуття японців" щодо так званих "Північних територій", — написав Медведєв.

А потім кремлівський політик зробив геть божевільну заяву та запропонував незгодним із "рішенням" Росії японцям "зробити сепуку".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв заявив, що війни не уникнутиУ США відреагували на можливі спроби Росії захотіти повернути Аляску та заявили, що Путін "не отримає" ці землі. На такі слова відреагував Дмитрій Медведєв, який саркастично пригрозив війною Сполученим Штатам. 

Представника Держдепу Веданта Пателя запитали під час брифінгу щодо можливості Росії повернути Аляску вказавши на нібито відповідний указ Путіна. Патель зробив заяву від уряду США зі словами, що президент Росії Володимир Путін "точно не отримає її (Аляску) назад". На такі слова відреагував заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв, який дивним повідомленням про неможливість уникнути війни.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини