Головна Новини Світ Росія Росія незадоволена рішенням Франції: Захарова скаржиться на параною
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія незадоволена рішенням Франції: Захарова скаржиться на параною

Марія Захарова істерично заявила про параною щодо безпекового рішення Франції не акредитувати російських журналістів на Олімпіаду.

24 липня 2024, 14:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Франція відмовила російським журналістам в акредитації на Олімпійських іграх та пояснила таке рішення заходами безпеки. Речниця МЗС РФ Марія Захарова бурхливо відреагувала на такі заяви Парижа та заявила про "параною" з боку Заходу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росія незадоволена рішенням Франції: Захарова скаржиться на параною

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Речниця МЗС РФ Марія Захарова виступила на брифінгу та прокоментувала рішення Франції не пускати російських представників медіа до Олімпійських ігор у Парижі.

"Це параноя. Справжня. Ось коли формулюють це в такий спосіб, що не пускають журналістів на висвітлення заходу, де перебувають тисячі інших журналістів, це параноя, я вважаю", — сказала Захарова.

Нагадаємо, що 22 липня організаційний комітет Олімпійських ігор надіслав російським ЗМІ повідомлення про відмову в акредитації. Як пояснили організатори Олімпіади це було зумовлено рішенням французької влади. Крім того, російські журналісти скаржаться, що Франція відмовляє їм у шенгенській візі через загрозу безпеці європейських країн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що французька поліція затримала в Парижі громадянина Росії. Його звинувачують у "розвідувальній діяльності на іноземну державу з метою спровокувати військові дії у Франції". Французькі ЗМІ посилаючись на джерела в поліції вказують, що 40-річний росіянин готував проросійські операції у Парижі під час проведення Олімпіади.

Також "Коментарі" писали, що до Франції на Олімпійські ігри поїде рекордно низька кількість спортсменів з РФ. Крім того, російські атлети будуть виступати під нейтральним прапором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини