Головна Новини Світ Росія Росія обмежила виїзд військовозобов'язаних за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія обмежила виїзд військовозобов'язаних за кордон

Прикордонна служба ФСБ ввела в дію наказ про забезпечення обмежень щодо виїзду за кордон громадян, які придатні до військової служби

11 січня 2023, 20:29
Поділіться публікацією:

Росія обмежила виїзд з країни військовозобов'язаним. Про це повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ. Раніше таку ж інформацію передавала розвідка, пишуть "Коментарі".

Росія обмежила виїзд військовозобов'язаних за кордон

Чоловікам РФ заборонили покидати країну

Військовозобов'язані тепер не виїдуть з Росії. Для осіб, які мають висновок про готовність до військової служби з категорій "А", "Б" і "В", закрили можливість покинути кордони Російської Федерації. Це діє на усіх пунктах пропуску на всіх напрямках.

До речі, громадяни категорії "В" – обмежено придатні до військової служби. У мирний час призовників, які належать до цієї категорії, звільняють від призову, військових зборів та зараховують до запасу. Однак тепер їм навіть заборонили виїжджати з країни.

Як писали "Коментарі", в російську армію на тимчасово окупованих територіях мобілізують людей з інвалідністю. Керівництво з Кремля відправляє норми мобілізованих людей до так званих керівників тимчасово окупованих територій України. Ці норми мають бути виконані на місцях, але місцеве населення виявляє супротив перед окупантами, тому російській армії все важче знайти чоловіків для мобілізації. Так званні військові комісаріати на тимчасово окупованих територіях примушують до мобілізації людей з інвалідністю, представників кримінального світу та наркозалежних осіб.

Десь з середини грудня, як розповідали "Коментарі", з метою поповнення втрат, які російські війська зазнають на фронті в Україні, в армію РФ призивають жінок. Нестачу військовослужбовців в Росії вирішили "перекрити" жінками.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Запоріжжі морги переповнені російськими військовими, а на Донеччині їх возять "КамАЗами". На окупованій російськими військами території Запорізької області морги переповнені тілами вбитих російських військових. Аналогічна ситуація й на Донеччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини