Головна Новини Світ Росія Росія "покарала" австралійських депутатів через русофобію: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія "покарала" австралійських депутатів через русофобію: деталі

Австралія продовжує посилювати санкції проти Росії та вводить нові обмеження для росіян. В МЗС РФ відреагували, де заявили про "русофобію" з боку громадян Австралії та заборонили їм в'їзд у Росію.

17 квітня 2024, 12:02
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія вирішила ввести санкції проти 235 громадян Австралії, зокрема і місцевих депутатів. МЗС РФ причиною рішення назвав "русофобію" австралійців та "антиросійську повістку" в країні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росія "покарала" австралійських депутатів через русофобію: деталі

Росія звинувачує Австралію в русофобії. Фото з відкритих джерел

Австралія продовжує підтримувати Україну та вводить санкції проти росіян. Натомість Кремль вирішив "покарати" австралійських депутатів за такі дії та заборонив їм в'їзд на територію Росії. Повідомлення про санкції проти громадян Австралії опублікувало Міністерство закордонних справ РФ, яке заявило, що Канберра веде "русофобську кампанію".

"У відповідь на політично мотивовані санкції проти російських фізичних та юридичних осіб з боку влади Австралії, які були прийняті в рамках русофобської кампанії "колективного Заходу", в'їзд в нашу країну на безстроковій основі закрито для 235 австралійців, зокрема і депутатів, які формують в цій країні антиросійський порядок денний", — повідомили в Міністерстві закордонних справ Росії.

Крім того, у МЗС РФ додали, що Австралія не відмовляється від свого "антиросійського курсу", тому Росія буде збільшувати список австралійців, які потраплять під санкції Москви.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Південній Кореї відреагували на погрози Росії. У Кремлі назвали нові санкції проти Росії від Сеулу "недружнім кроком" та пригрозили заходами у відповідь.

Також "Коментарі" писали про російського пропагандиста Валерія Соловйова, який скаржиться на нібито столітню русофобію від країн Заходу. Однак згодом Соловйов пригрозив західним країнам, що Росія з ними "не буде гратись".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини