Головна Новини Світ Росія Пропагандист Соловйов скаржиться на русофобію на Заході
commentss НОВИНИ Всі новини

Пропагандист Соловйов скаржиться на русофобію на Заході

Рупор Кремля Володимир Соловйов погрожував війною Заходу, а тепер скаржиться на русофобію з боку цивілізованих країн.

31 січня 2024, 12:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що на Заході постійно триває русофобія. Крім того, рупор Кремля звинуватив західну цивілізацію у постійних спробах "підкорити Росію".

Пропагандист Соловйов скаржиться на русофобію на Заході

Російський пропагандист Соловйов. Фото з відкритих джерел

Центр протидії дезінформації опублікував уривок з пропагандистського шоу Соловйова, яке транслюється на державних телеканалах РФ. У ньому російський пропагандист намагається демонізувати цивілізований світ та розповідає про нібито столітню русофобію, яка панує на Заході.

"Західна цивілізація побудована на культі війни, на насильстві... Русофобія – це почуття, яке у них виховувалося століттями. Кожне століття Європа збиралася і йшла підкорювати Росію", — говорить Володимир Соловйов.

Попри заяви Соловйова, російський пропагандист нещодавно погрожував західним країнам стверджуючи, що Росія "не буде з ними гратись". Таким чином рупор Кремля відреагував на масштабні навчання країн НАТО заявивши, що альянс готується до війни проти Російської Федерації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що невідомі отруїли російського пропагандиста Антона Кузнєцов-Красовського, який закликав спалювати та топити українських дітей. Росіянин потрапив у лікарню на лікування після різкого болю у животі. 

Також "Коментарі" писали про колаборантку, яка мала український паспорт, а тепер працює на РФ. Вона назвала українські області, які хоче окупувати Росія. За словами колишньої депутатки від "Партії регіонів" Ольги Ковітіді Росія не зупиниться на захоплених територіях, а буде прагнути анексувати й інші українські області, зокрема Одеську, Харківську та Миколаївську.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини