Головна Новини Світ Росія Росія повідомила США про ядерні навчання
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія повідомила США про ядерні навчання

РФ проведе вже другі ядерні навчання цього року.

25 жовтня 2022, 22:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська Федерація запланувала проведення ядерних навчань одразу після того, як НАТО закінчать свою програму ядерного стримування у Європі 30 жовтня. 25 жовтня Росія попередила про свою діяльність США. Про це повідомляє портал Reuters.

Росія повідомила США про ядерні навчання

Росія проведе ядерні навчання. Фото з відкритих джерел

Для Росії навчання під назвою "Гром" виявляться вже другими ядерними за останній рік, адже перші проводились усього за кілька місяців до повномасштабного вторгнення в Україну, а саме 19 лютого. Тоді РФ запускала балістичні та крилаті ракети поблизу України. За цими навчаннями тоді Путін спостерігав особисто та запросив свого білоруського колегу Лукашенка. 

Тепер же за словами очільника ГУР Кирила Буданова Росія буде більше використовувати міжконтинентальні балістичні ракети, але існує велика ймовірність, що окрім навчань будуть і запуски по Україні.

Коли країни та військові організації планують ядерні навчання вони змушені попередити своїх сусідів, що б ті розуміли, що це не застосування ядерної зброї. За повідомленнями від Пентагону, Росія надіслала повідомлення про свої ядерні навчання.

"США були повідомлені, і, як ми вже наголошували раніше, це регулярні щорічні навчання Росії", — сказав на брифінгу прес-секретар ВПС бригадний генерал Патрік Райдер.

Таким чином, за словами американського генерала Росія дотрималась своїх зобов'язань.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лідер Російської Федерації готовий пожертвувати 20 млн своїх громадян задля перемоги у війні з Україною.

Також "Коментарі" писали про те, що Володимир Путін розраховує на свого союзника у Європі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини