Головна Новини Світ Росія Росія пригрозила Південній Кореї помстою
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія пригрозила Південній Кореї помстою

Марія Захарова закликає Південну Корею не дивуватися, якщо Росія помститься за санкції проти неї.

28 грудня 2023, 10:40 comments1508
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Південна Корея ввела нові санкції проти Росії на товари, які можуть використовуватись для війни проти України. У Росії відреагували на таке рішення Сеулу та пригрозили у відповідь. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росія пригрозила Південній Кореї помстою

Росія пригрозила Південній Кореї через нові санкції. Фото з відкритих джерел

Речниця МЗС РФ Марія Захарова відреагувала на розширення санкційних заходів Південної Кореї проти Росії.

"Це недружній крок, зроблений за вказівкою Вашингтона. Він завдасть шкоди економіці та промисловості Південної Кореї", — сказала Захарова під час брифінгу.

Крім цього представниця МЗС РФ також пригрозила Сеулу заходами у відповідь, однак не вказала, які саме рішення може прийняти Москва, та коли їх буде ухвалено.

"Ми залишаємо за собою право вживати заходів у відповідь, і не обов’язково симетричних. Вони не повинні бути здивовані", — завила Марія Захарова.

Нагадаємо, що Північна Корея додала понад 600 товарів до експортного контрольного списку для Росії. У список заборонених товарів потрапили аеронавігаційні компоненти, деякі автомобілі, акумуляторні батареї, важка будівельна техніка та інші речі, які можуть потенційно використовуватись у військових цілях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Москві відреагували на 12 пакет санкцій проти Росії. Речник Кремля Дмитрій Пєсков назвав такі дії "божевіллям".

Також "Коментарі" писали, що Фінська державна залізнична компанія конфіскувала у Росії поїзди після тривалого процесу переговорів та ультиматумів з боку Москви. Це стало можливим через санкції проти Росії та невиконання зобов'язань з боку російської компанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/226096
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини