Головна Новини Світ Росія Росія проводить військові навчання з бойової стрільби в регіонах поблизу України - Інтерфакс
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія проводить військові навчання з бойової стрільби в регіонах поблизу України - Інтерфакс

Навчання військових розпочалися в західних областях Росії

11 січня 2022, 18:00
Поділіться публікацією:

У вівторок, 11 січня, три тисячі російських військовослужбовців розпочали навчання з бойової техніки, зокрема танків, на заході Росії, у тому числі в районах поблизу України, повідомляє Інтерфакс.

Росія проводить військові навчання з бойової стрільби в регіонах поблизу України - Інтерфакс

Російські прапори на бойовій техніці - фото з відкритих джерел

Росія стурбувала Захід, нарощуючи війська поблизу України, і вимагала від Вашингтона зобов’язатися ніколи не дозволяти Україні вступати в НАТО або розширювати військовий альянс на схід, що Сполучені Штати відмовляються прийняти.

Оголошення про навчання з'явилося на наступний день після того, як Росія та США провели переговори стосовно пропозицій Москви щодо безпеки. 

"Інтерфакс" з посиланням на Західний військовий округ повідомляє, що навчання пройдуть у Смоленській області біля білоруського кордону та у Воронезькій, Бєлгородській та Брянській областях ближче до України.

У ньому йдеться про 300 одиниць військової техніки, зокрема танки Т-72Б3, БМП-2 та звичайну вогнепальну зброю.

Зазначається, що на навчаннях відпрацьовуватимуться стрільба з бронетехніки та вогнепальної зброї, організація маршів під час активної диверсійно-розвідувальної діяльності противника та обладнання опорних пунктів.

"Кожний підрозділ завершить маневри проведенням навчально-тренувального бою з етапом живої стрільби, під час якого бронетранспортери БМП-2 та танки Т-72Б3 покажуть свої навички спільних дій та вражатимуть цілі, імітуючи техніку та солдатів противника на дистанціях до 1200 метрів", – кажуть військові.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія заявила, що не налаштована оптимістично після першого раунду переговорів зі Сполученими Штатами щодо кризи в Україні і не допустить, щоб її вимоги щодо гарантій безпеки з боку Заходу довго розглядалися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини