Головна Новини Світ Росія Росія теж буде в НАТО: екс-депутат Держдуми приголомшив заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія теж буде в НАТО: екс-депутат Держдуми приголомшив заявою

Росія може приєднатися до Альянсу після падіння режиму Путіна, вважає екс-депутат Держдуми Гудков

12 липня 2023, 16:35 comments4106
Поділіться публікацією:

Північноатлантичний альянс повинен займатися захистом демократій світу від диктаторів та їх режимів, і його членом у майбутньому – після того, як режим Володимира Путіна буде повалено – має стати Росія. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону висловив російський опозиціонер, екс-депутат Держдуми Геннадій Гудков.

Росія теж буде в НАТО: екс-депутат Держдуми приголомшив заявою

НАТО. Фото з відкритих джерел

Політик переконаний, що "Путін нарешті подарував альянсу НАТО сенс політичний і військовий – це захист інтересів демократії в усьому світі від відморожених, хворих на голову кримінальних диктаторів, диктатур, тоталітарних режимів". 

За словами Гудкова, демократична Росія майбутнього могла б стати членом такого альянсу. 

"Я думаю, що НАТО має на себе взяти функцію, якої немає в ООН – бути м'язами і силою демократії. ... НАТО, на мій погляд, союз, який повинен захищати демократії, протистояти диктаторам, які загрожують зіштовхнути світ у середньовіччя, у війну, знищити цивілізацію. Не тільки Україна повинна бути членом НАТО, в перспективі – і Росія, де буде демократія і свобода, теж повинна стати членом Альянсу. Взагалі всі демократичні країни, які ведуть боротьбу з диктатурами, повинні бути членами якихось військових альянсів, структур міжнародної безпеки, які не тільки будуть висловлювати глибоку заклопотаність, але і будуть мати сили, м'язи. Чому ООН не виконує завдання щодо запобігання війнам на планеті? У них хороший язик, але немає абсолютно м'язів. Тобто така голова без м'язів", – зазначив екс-депутат Держдуми.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи близька Росія до розвалу — які регіони можуть претендувати першими на відділення.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини