Головна Новини Світ Росія Росія у вогні: у підмосковному Одинцово на території заводу спалахнула сильна пожежа (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія у вогні: у підмосковному Одинцово на території заводу спалахнула сильна пожежа (ВІДЕО)

Очевидці кажуть, що чують вибухи

14 червня 2022, 15:52 comments1117
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Московській області спалахнула пожежа біля заводу. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Росія у вогні: у підмосковному Одинцово на території заводу спалахнула сильна пожежа (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними російських новинних медіа, сьогодні (14 червня) у підмосковному місті Одинцово сталася пожежа. Повідомляється, що полум'я утворилося на території лакофарбового заводу.

За словами очевидців, горить ангар заводу та "щось періодично вибухає".

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський назвав єдину умову , коли Україна буде готова розмовляти з Росією. Президент наголосив, що немає сумнівів у тому, що Україна чинить правильно. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що ЗСУ вже під Херсоном: стало відомо , де йдуть бої. Тактичні перемоги українських військових мають обов'язково перерости у повноцінний контрнаступ. Бійці поступово звільняють від загарбників раніше окуповані населені пункти. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що вибухи на Львівщині та Тернопіллі: стали відомі подробиці. Росія запустила ракети із південно-східного напрямку. Голова Львівської ОВ Максим Козицький повідомив, що мешканцям області не варто ігнорувати сигнали про тривогу. Потрібно залишатися у укриттях. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що   війна прийшла і в Брянську область : росіяни повідомляють вибухи та пожежі, в небі літають вертольоти. Вибухи лунали на території РФ за 50 км від українського кордону. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини