Головна Новини Світ Росія Росія залучає для своєї пропаганди відомого рок-музиканта
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія залучає для своєї пропаганди відомого рок-музиканта

Росія хоче, щоб легенда рок-музики Роджер Вотерс виступив на засіданні Радбезу ООН.

8 лютого 2023, 12:08
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни здивували членів Ради Безпеки ООН, коли додали одним зі спікерів рок-музиканта. Ним виявився один з засновників групи Pink Floyd Роджер Вотерс. Останніми місяцями музикант усе більше потрапляє під вплив пропаганди Кремля та критикує Захід за постачання зброї для України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter російського представника при ООН.

Росія залучає для своєї пропаганди відомого рок-музиканта

Роджер Вотерс виступить від імені Росії. Фото з відкритих джерел

Російська делегація внесла Роджера Вотерса одним зі спікерів на засіданні Ради Безпеки ООН щодо ситуації в Україні, яке планує розпочатись о 17:00 за київським часом. Про це оголосив перший заступник постійного представника Росії при ООН Дмитро Полянський.

"Можу підтвердити: на брифінг Ради Безпеки ООН щодо перспектив мирного врегулювання кризи навколо України в контексті збільшення поставок західної зброї в цю країну ми запросили в якості інформатора відомого британського музиканта і рок-музиканта Роджера Вотерса", — написав у Twitter російський представник.

Роджер Вотерс, який є одним з засновників легендарного рок-гурту Pink Floyd останніми роками виступає з сольними концертами по усьому світу. Після  повномасштабного вторгнення британський музикант виступав проти постачання зброї для України та писав відкриті листи до урядів країн.

Суспільство відреагувало на такі кремлівські заяви музиканта. В Польщі скасували концерти британця, за що Роджер звинуватив польський уряд в схильності до впливу пропаганди.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України здійснив неочікуваний візит до Великобританії.

Також "Коментарі" писали про конфісковані гроші Росії і чи має шанси Україна їх отримати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини