Головна Новини Світ Росія Росія запустила операцію "Перун": у ГУР розповіли, до чого потрібно бути готовими
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія запустила операцію "Перун": у ГУР розповіли, до чого потрібно бути готовими

За інформацією ГУР Міноборони, росіяни носитимуться з байками про переворот у Києві

13 березня 2024, 11:25 comments3064
Поділіться публікацією:

За задумом росіян операція "Перун" має дестабілізувати політичну ситуацію в Україні та країнах Заходу. Для цього нібито визначено день так званих виборів президента Путіна. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Росія запустила операцію "Перун": у ГУР розповіли, до чого потрібно бути готовими

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Пропагандисти країни окупанта продовжують активну фазу інформаційної операції "Перун". Вона спрямована на дестабілізацію політичної ситуації в Україні та країнах Заходу та "створити умови для вирішення завдань" так званої сво. Проведення операції "Перун" також відбувається на тимчасово окупованих територіях України та в більшості регіонів РФ", — сказано у повідомленні.

До неї залучаються підрозділи "федеральної служби військ національної гвардії" РФ та шпигуни російської розвідки.

У ГУР зазначають, що йдеться про ворожий план щодо дискредитації українських та західних проукраїнських політиків, звинувативши їх у корупції та зраді інтересів України. І, як завжди, буде виправдання агресії РФ проти України, поширення в медіапросторі дезінформації про нібито "нормалізацію життя" на поневолених Росією українських територіях за безпосередньої участі у цьому керівництва РФ. За даними нашої розвідки, з українців і надалі формуватимуть у російському та європейському медіапросторі образ "нацистів".

При цьому піком активізації пропагандистських заходів визначено день так званих виборів президента РФ, а завершити операцію "Перун" окупанти планують до 30 червня 2024 року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — цього тижня в РФ і на тимчасово окупованих територіях відбудуться президентські вибори, які самі росіяни вважають фарсом. Фактично йдеться про шосте переобрання Володимира Путіна, який не приховує бажання знищити Україну як державу та послабити або розвалити НАТО. Саме таку "національну ідею" він, схоже, "продав" росіянам, маючи намір залишатися безстроковим президентом. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" ситуацію всередині РФ напередодні перевиборів Путіна, а також спрогнозували, чи стануть вони для диктатора та його режиму останніми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

13 березня 2024, 11:50

Тобто якщо нашу корупційну владу ще і в московії назвуть корупційною, коли вже весь колективний Захід говорить про це, то Україні стане дуже погано. Може ще звинуватять нашого піаніста в узурпації влади, розвалі систем правосуддя, контитуційних органів, в цензурі ЗМІ. Ото буде ІПСО!

Ігор

13 березня 2024, 11:46

Майдан-4 ... Майдан-95


Новини