Головна Новини Світ Росія Росія заявила про створення вакцини від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія заявила про створення вакцини від коронавірусу

Найближчим часом у Росії планують вакцинувати від 40 до 50 мільйонів людей

21 липня 2020, 09:13 comments3569
Поділіться публікацією:

Після того, як напередодні Великобританія відзвітувала про успішні випробування вакцини від коронавірусу, про створення свого препарату заявили й у Росії. Він пройшов всі етапи тестування на добровольцях, розповів журналістам видання "Аргументи і факти" заступник міністра оборони Руслан Цаліков.

Росія заявила про створення вакцини від коронавірусу

Фото: medborisovka.ru

Першу російську вакцину розробляли спільно військові та вчені з Національного дослідницького центру імені Гамалії. Всі етапи випробування препарату вже позаду, — запевняє заступник міністра.

"Наші фахівці та вчені вже проаналізували остаточні результати. Всі добровольці, без винятку, на момент виписки отримали імунітет від коронавірусу і нормально себе почували. А це означає, що перша вакцина від нової інфекції вже готова", — заявив Цаліков.

Документи на реєстрацію вакцини в Міністерство охорони здоров'я вже подали.

Найближчим часом у Росії збираються вакцинувати від 40 до 50 мільйонів осіб, повідомив керівник РФПІ Кирило Дмитрієв. Він запевняє, що також випробував на собі російську вакцину і через три тижні у нього з'явився імунітет до коронавірусу.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чи збирається Україна закуповувати вакцину від коронавірусу за кордоном після її винаходу і реєстрації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини