Головна Новини Світ Росія Росія зібралася «скаржитися» на Україну та Сили оборони в ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія зібралася «скаржитися» на Україну та Сили оборони в ООН

РФ вирішила порушити в ООН тему подій у Курській області

22 серпня 2024, 18:24
Поділіться публікацією:

Росія порушуватиме в Організації Об'єднаних Націй тему "злочинів" ЗСУ в Курській області, заявив посол з особливих доручень МЗС Росії Родіон Мірошник.

Росія зібралася «скаржитися» на Україну та Сили оборони в ООН

ООН

"Тема насамперед злочинів, які скоюються, порушення норм міжнародного гуманітарного права. У тому числі, залежно від тієї бази, яку ми наберемо тут спільними зусиллями, щоб надати вже перевірені та абсолютно верифіковані дані", — заявив Мірошник.

При цьому офіційний представник МЗС країни-агресора Марія Захарова заявила, що "терористів", які брали участь у нападі ЗСУ на Курську область, переслідуватимуть без терміну давності. За словами Захарової, йдеться про такі злочини, як знищення житлових будинків, взяття росіян у полон, побиття, знущання, мародерство. Також Захарова заявила, що напад ЗСУ на територію Курської області нібито був санкціонований країнами Заходу і відбувається за їхньої всеосяжної підтримки.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 6 серпня ЗСУ розпочали операцію на території Курської області і досі Росія нічого не може з цим зробити. Українські війська просуваються вперед, беруть під контроль населені пункти, заганяють російських військових у казан.

При цьому диктатор Путін ніяк не може вирішити, що робити в Курській області, оскільки кожен варіант для нього поганий. Відправлення термінових термінів до Курської області або оголошення мобілізації може викликати в суспільстві гостре невдоволення і навіть, можливо, бунт. Можливо, саме тому він вирішив зробити ставку на "територіальну оборону" і навіть наказав негайно видати для неї грошей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини