Головна Новини Світ Росія Росія знову у вогні: у Тюмені горить адміністративна будівля, а в Хабаровському краї будівля Росгвардії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія знову у вогні: у Тюмені горить адміністративна будівля, а в Хабаровському краї будівля Росгвардії (ВІДЕО)

Вогонь огорнув будівлю на території автобази обласної думи

4 червня 2022, 16:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії знову спалахнули пожежі. Повідомляється про загоряння в Тюмені та Хабаровському краї.

Росія знову у вогні: у Тюмені горить адміністративна будівля, а в Хабаровському краї будівля Росгвардії (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Згідно з інформацією у російських ЗМІ, сьогодні вранці, 4 червня у центрі Тюмені загорілася будівля на території автобази обласної думи.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Крім того, в Комсомольську-на-Амурі, що в Хабаровському краї Росії спалахнула пожежа в будівлі росгвардії. Інформацію про інцидент та подробиці поширюють Telegram-канали та місцеві ЗМІ.

Так, за попередньою інформацією, місцевий житель спробував зайти з пластиковою каністрою з горючою рідиною до відомчої будівлі, проте двері виявилися закритими.

Тоді він поставив каністру біля дверей і підпалив її, внаслідок чого на ганку будівлі загорілося.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що заборона російської музики та фільмів: що думають українці та що пропонують нардепи. Російські культурні продукти: що думають українці про їхню заборону. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що чомусь білоруси не виконали наказ Путіна – чи є ще ризик вступу у війну Білорусі. Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко намагається офіційно не вступити у війну Росії проти України, проте всіма способами намагається негласно допомогти РФ. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що смерть Путіна: чи вона зупинить війну в Україні. Експерти розповіли, чи зіграє на руку Україні смерть російського диктатора чи навпаки конфлікт лише погіршиться. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що результати голосування щодо обігу зброї: що думають українці. Обіг зброї на території України: що думають громадяни. Докладно про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини