Головна Новини Світ Росія Росія звинувачує США у поширені фейкових новин про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія звинувачує США у поширені фейкових новин про війну в Україні

Росія звинувачує американського посла у поширенні фейків про війну в Україні

7 лютого 2023, 18:26
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кремль вимагає від американського посольства в Москві припинити розповсюджувати нібито фейкові новини щодо війни в Україні. Росія пригрозила вислати дипломатів США зі своєї країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Росія звинувачує США у поширені фейкових новин про війну в Україні

Посол США в Москві Лін Трейсі. Фото з відкритих джерел

В кінці січня 2023 року до Росії прибув новий посол США Лінн Трейсі. Американському дипломату міністерство закордонних справ РФ одразу повідомило, що Трейсі повинна суворо дотримуватись законодавства Росії, коли буде робити будь-які заяви про війну в Україні.

Як стверджують у російських ЗМІ 7 лютого до посольства США в Москві було відправлено ноту з вимогою припинити втручатись у внутрішні справи Росії.

"Москва не має наміру миритися з шаленою антиросійською пропагандою, що тиражується посольством США", — повідомляють ЗМІ посилаючись на джерела в МЗС РФ.

Причиною таких нарікань від російських дипломатів стали "неналежні" слова Трейсі в бік керівництва Російської Федерації, проте самі висловлювання американської дипломатки залишаються невідомими. Кремль також попередив, що дипломати США, які будуть вести "підривну діяльність" в Росії, покинуть країну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що уряд Британії планує ухвалити закон, який дозволить Україні отримати російські конфісковані гроші. Автор законопроєкту просив, щоб його розглянули 24 лютого.

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії з'явився новий ворог, а росіянка говорить, що ця країна була завжди проти них. Окрім того, вона називає жителів цієї країни тарганами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини