Головна Новини Світ Росія Росіян привчають до нової реальності: у новій серії Масяня перейшла на українську (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіян привчають до нової реальності: у новій серії Масяня перейшла на українську (ВІДЕО)

У новому епізоді Масяня заговорила українською, виплачує відсотки на репарації, а РФ розпалася на частини

2 лютого 2023, 08:50
Поділіться публікацією:








Як передає портал "Коментарі", російський мультиплікатор Олег Куваєв, який проживає в Ізраїлі, автор мультфільмів про пригоди Масяні 1 лютого випустив новий епізод за її участю. Відео з назвою "Масяня 2050" з'явилося на YouTube-каналі Masyanya Kuvaeva.

Росіян привчають до нової реальності: у новій серії Масяня перейшла на українську (ВІДЕО)

Масяня. Фото: з відкритих джерел

У новому епізоді, події якого відбуваються у 2050 році, герої мультфільму грають у комп'ютерну гру "Бахмут 3" та "завжди за ЗСУ", тому що "за рашистів одні тільки індуси грають і китайці".

У мультфільмі з'являється сувора реальність для росіян — країна-агресор розпалася на частини, при цьому "від Московії всі суворо відгороджені через агресивність", а єдиним позитивом для тих, хто там залишився, є те, що "більше не загребуть в армію" тому, що "на території імперії ніяких армій більше немає".

Сама Масяня після того, як РФ перестала існувати в колишніх кордонах, живе в країні Інгрія, "справно платить відсотки на репарацію", а вибратися може лише до Фінляндії, та й то "на перевиховні роботи".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Інститут вивчення війни: президент РФ Путін готує умови для ескалації у північно-східних районах України.             

Також видання "Коментарі" повідомляло – переважна більшість, а саме 86,7% громадян Росії готові зазнавати продовження війни в Україні протягом найближчих двох років. При цьому 45% вважають, що війна триватиме півроку-рік, 28% — 1-2 роки. 13% очікують на завершення війни за найближчі шість місяців, повідомляють російські ЗМІ з посиланням на дослідження консалтингової групи "Полілог".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vess

2 лютого 2023, 12:37

СТИЛЬНІ ЧОЛОВІЧІ КРОСІВКИ НА ЗИМУ! ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ. Купуй поки акція -------> https://e.vg/keduki


Новини