Головна Новини Світ Росія Росіянам дали пораду, що робити на путінських виборах, щоб зашкодити Кремлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянам дали пораду, що робити на путінських виборах, щоб зашкодити Кремлю

17 березня у Росії мають відбутися так звані президентські вибори. При цьому російській журналіст Іван Яковина дав пораду, що треба зробити, аби не допомогти кремлівському диктатору

11 березня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

Як підкреслив Яковина багато росіян, які не підтримують дії диктатора Володимира Путіна не знаю, що їм робити на виборах, які мають відбутися незабаром.

Росіянам дали пораду, що робити на путінських виборах, щоб зашкодити Кремлю

Іван Яковина

За його словами, вони не розуміють, чи йти їм на виборчі дільниці, і чи, власне, приймати участь у самому голосуванні.

При цьому Яковина дав пораду росіянам. За його словами, голосувати на виборах точно не треба, бо це буде прямою підтримкою російського диктатора.

"Оскільки і явку, і результат, і навіть телевізійну картинку намалюють з огляду на інтереси Кремля, найпростіший варіант — взагалі не ходити",
— підкреслив журналіст.

Проте, за його словами, є ще один варіант, яким можна дошкулити Путіну, а саме: прийти на вибори і забрати бюлетень із собою. Як каже Яковина, якщо у когось є натхнення, то вже дома його можна зіпсувати різними написами, сфотографувати та викласти у соцмережі.

При цьому Яковина пояснив, що ті бюлетені, які росіяни заберуть додому не впливатимуть на явку.

"Відсутність виданих бюлетенів в урнах — пекельний головний біль для членів комісій, вони будуть дико страждати всю ніч, перераховуючи все по 10 разів",
— підкреслив російській журналіст.

При цьому він додав, що згодом, забраний додому бюлетень перетвориться на цінний артефакт, який згодом можна уде дорого продати.

Також Яковина додав, що він би сходив на вибори та взяв бюлетень із собою додому.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що вдова російського опозиціонера Олексія Навального Юлія закликала росіян прийти на виборчі дільниці 17 березня. Вона хоче, щоби росіяни взяли участь в акції "Південь проти Путіна". Юлія Навальна закликала росіян проголосувати за будь-якого кандидата окрім Путіна чи зіпсувати свій бюлетень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини