Головна Новини Світ Росія Росіяни обіцяють винагороду за знищений танк Abrams та Leopard 2, але не мають на це грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни обіцяють винагороду за знищений танк Abrams та Leopard 2, але не мають на це грошей

Губернатор Забайкалля Александр Осипов повідомив, що планує нагороджувати росіян за знищенні танки в Україні. Попри такі заяви в бюджеті регіону виявляється дефіцит на понад 7 млрд рублів.

31 січня 2023, 19:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Західні союзники допомагають Україні у війні проти російської армії. Нещодавно кілька країн, включно з США погодились передати Києву танки. Такі дії чинять тиск на Росії, тому один з депутатів пообіцяв платити винагороду за знищення американського  танка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росіяни обіцяють винагороду за знищений танк Abrams та Leopard 2, але не мають на це грошей

Російський політик Александр Осипов. Фото з відкритих джерел

Україна очікує західні танки, які їй пообіцяли союзники. Такі події викликали в Росії багато невдоволення. Посли Росії в США та Німеччині заявляли, що це призведе до ще більшої військової ескалації, тоді як колишній президент РФ взагалі пригрозив світу ядерною війною.

Таким чином танки не тільки допоможуть на полі бою, а вже негативно впливають на психологічний стан росіян. На фоні цього російський губернатор Забайкалля Александр Осипов пообіцяв мобілізованим росіянам високі премії за знищення танків.

У російських ЗМІ з'являлась інформація, що нібито за знищений танк пропонують давати 3 млн рублів (1,5 млн грн) за знищення німецького танка Leopard 2. За американський M1 Abrams пропонують нібито 1,5 млн рублів.

Цікаво, що такі заяви російський губернатор Забайкалля Александр Осипов озвучив на фоні дефіциту бюджету свого краю на суму в 7,3 млрд рублів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україну відправили техніку зловісного вигляду. Це німецькі транспортні засоби Wisent 1, які оснащені спеціальними пристроями для розміновування територій.

Також "Коментарі" писали про Великобританію, яка повідомила, чому її країна не хоче відправляти в Україну винищувачі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини