Головна Новини Світ Росія Росіяни проігнорували послання Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни проігнорували послання Путіна

Послання російського диктатора в кінотеатрах пройшло у напівпорожніх залах

29 лютого 2024, 21:07
Поділіться публікацією:

Росіяни проігнорували показ у кінотеатрах послання диктатора РФ Володимира Путіна до Федеральних зборів.

Росіяни проігнорували послання Путіна

Путін прочитав послання до Федеральних зборів. Фото з відкритих джерел

Як пише видання The Moscow Times, широко розрекламований виступ Путіна змусив прийти у кінотеатри найбільших російських міст лише десятки пенсіонерів, студентів і журналістів.

Зазначається, що для трансляції послання Путіна свої зали надала загальноросійська мережа "Сінема 5". Безкоштовні сеанси були заплановані в 23 кінотеатрах у 20 містах Росії. На афіші сеансів був зображений колаж з російським диктатором та фразою "Цілі будуть досягнуті".

Попри запевняння ініціаторів ідеї, що серед російських громадян є високий запит на перегляд звернення Путіна, у кінотеатри мало хто прийшов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія отримала від Північної Кореї понад 2,5 млн боєприпасів, встановив Центр стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS) у Вашингтоні. Аналітики центру підрахували, що з серпня 2023 року було здійснено щонайменше 25 запливів у порт Наджін, де відбувалося навантаження північнокорейських боєприпасів, які відправлялися в РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що після президентських виборів у Росії агресор може сконцентруватися на захоплених українських територіях, а може розпочати масштабну мобілізацію, аби активізувати бойові дії на нових напрямках. За словами військового аналітика Миколи Бєлєскова, масштаби мобілізації у РФ після президентських виборів, які пройдуть у березні, залежатимуть від того, які завдання поставить російське військово-політичне керівництво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 лютого 2024, 21:20

Прес-конференція корумпованого Божевільного легітимного з таким самим успіхом. Тут 2 кривавих Карлика на рівних.


Новини